בן 18 נפצע קשה באירוע אלימות בטמרה | הוסר החשש לחדירת מחבלים בשומרון | חשש לחדירת מחבלים בכפר תפוח | אבי סלמה הוא ראש העיר הנבחר של נתניה | ספרד: 15 פצועים ברכבת שירדה מהפסים ליד ברצלונה, בהם 4 קשה | נציג ישראל לאירוויזיון 2026: נועם בתן | ראש סבא"א: לא הצלחנו לבדוק את האתרים הגרעיניים שהופצצו באיראן | טראמפ: יש לי שיחה חשובה עם ארדואן, שאותו אני מחבב מאוד | מח"ש עצרה שוטר בחשד לעבירות מין חמורות | טראמפ על תקיפה אפשרית באיראן: "לא יודע מה יהיה בעתיד" | הוריו של רן גואילי על דברי טראמפ: "חמאס יודע היכן נמצא הבן שלנו ומפר את ההסכם" | בנט הזמין את נתניהו לעימות: "לא רוצה להשפיל אותו, אלא להחליף אותו" | עשרות ליוו למנוחות את ליה בת ה-3 חודשים: "הכנסת כל כך הרבה אור" | טראמפ: "נראה שאנחנו יודעים איפה נמצא רן גואילי" | נשיא העליון לשעבר אשר גרוניס פונה במצב קשה לבית חולים | מסתמן: נשיא בית הדין הצבאי שנחשד בעבירות מין לא יואשם - ויפרוש מצה"ל | אחיו של שורד השבי אברה מנגיסטו נעדר, המשטרה מבקשת סיוע באיתורו | זלנסקי: יותר ממיליון בתים בקייב נותרו ללא חשמל | לוין על דוח המבקר על הרוגלות: "זו פגיעה קשה בזכויות הפרט, הנושא טויח" | המל"ג אישרה: אוניברסיטה הונגרית תפתח תוכנית לימודי רפואה באילת | צה"ל: איתרנו בדרום הרצועה פיר עם עשרות אמצעי לחימה | היועמ"שית: "החלטת הממשלה לסגור את גל"צ לא חוקית - ונועדה להשתיק" | משרד הבריאות: תן ועגל נגועים בכלבת אותרו בצפון, 6 נחשפו | הרצוג: "מניעת השתתפות נתניהו בפורום הכלכלי העולמי - פרס לטרור" | בחריין: הסכמנו להצטרף ל"מועצת השלום" לעזה | מזכ"ל האו"ם גינה את הריסת מטה אונר"א: "מנוגד למשפט הבינלאומי" | טראמפ: "בלעדיי לא היה נאט"ו עכשיו! עצוב אבל נכון" | נתניהו צפוי לטוס לוועידה בוושינגטון בפברואר, תיתכן פגישה עם טראמפ | טורקיה: שר החוץ פידאן שוחח עם רוביו על "מועצת השלום" לעזה | ארה"ב: מטוסי F-15E מסוג "Strike Eagle" נחתו במזרח התיכון |

הדרך להחזיר אהבה ללוחמים

 

בחגים, בטקסים, בשמחות, או בערב רגוע אחרי משימה, חברת הראל לוקחת חלק בכל אותם רגעים משמחים של חיילי מרכז ההובלה, גדודי אבירי הצפון והדרום.

הקשר ההדוק בין החברה לגדודים החל לפני כ-9 שנים, במהלכן נרקמה חברות עמוקה בין עובדי החברה לחיילים. אבי שאול, מג"ד גדוד אבירי הדרום מספר, "יש קשר רציף עם החברה, הם אלו שבסופו של דבר מאפשרים לנו לעשות הרבה מאוד דברים לחיילים, דברים שלא היו מתאפשרים לנו בלעדיהם. יש המון פעילויות שאנחנו עושים יחד שגורמות לשיח והשותפות בינינו להיות הרבה מעבר לתרומה הכלכלית".

פאדי שחידם, רנ"ג גדוד אבירי הצפון מוסיף "אנחנו מחוברים לחברת הראל על בסיס קבוע, בכל האירועים והדברים המשמעותיים שיש בגדוד. החיבור הוא ברמה האישית של חברות, הגדוד זה הראל והראל זה הגדוד".

הפעילות עם הגדודים נמשכת לאורך כל השנה, בהן פעילויות משותפות קבועות כגון אריזת חבילות מזון בפסח ובראש השנה, הרמת כוסית, טקסים ואירועים.

פרויקט משמעותי משותף שבוצע לאחרונה הינו שיפוץ מועדון החירשים "בית בורלא" בחיפה. עובדי הראל, ביחד עם חיילי הגדודים, הגיעו ליום מרוכז של שיפוצים. בשנה הבאה עתיד להתקיים סיור לחיילים מצטיינים ביחד עם עובדי הראל. על הפרויקט המיוחד אמון אבי שאול, "זה משהו שהחלטתי לקחת על עצמי בתפקיד החדש", מספר.

החיילים מרוצים מאוד מהאימוץ וזוכים למתנות רבות מהחברה, כגון תיקי גב, מגבות, חולצות, כובעים וציוד חיוני נוסף. התרומה הכלכלית של הראל סייעה בין היתר גם להקמה של מועדונים לחיילים, המהווים מקום מפלט משגרת היומיום העמוסה ומאפשרים לחיילים לנוח אחרי משימות וליהנות יחד. "אני מברך על האימוץ הזה, הוא מעולה, זה משהו שנותן לנו אוויר ומאפשר לנו לדאוג לחיילים ברמה של הדברים הקטנים, וזה עושה את ההבדל. אנחנו שמחים עוד יותר שזו חברת הראל, אנשים מאוד מיוחדים שאנחנו עובדים איתם", מספר פאדי.

ביום  שני, 26 לחודש ספטמבר, התקיים במשרדי חברת הראל טקס חידוש אימוץ של גדודי אבירי הצפון והדרום שלוש שנים נוספות, זאת לאחר תשע שנות אימוץ. הטקס התקיים בנוכחות הנהלת חברת הראל – יו"ר החברה יאיר המבורגר, יואב מנור- יו"ר הראל המשמר מחשבים, מישל סיבוני- מנכ"ל הראל ביטוח, דורון גינת-משנה למנכ"ל, רובי מגדל-מנהל מחוז צפון, ויואן דרכמן-מנהלת מחוז ירושלים, מרב רטן בית דגן- מנהלת תקשורת וקשרי חוץ, דורון לוי – רכזת קשרי קהילה ואחריות תאגידית. לצד חברי ההנהלה נכחו מג"ד אבירי הדרום- סא"ל אבי שאול, סא"ל יוראי מג"ד אבירי הדרום, ורדה דרוקר מנהלת פרויקט אמץ לוחם ואלוף במיל יורם יאיר ייה יו"ר "יחד למען החייל".

מפקדי היחידות ואנשי הקשר בחברה סיפרו על מערכת יחסים נפלאה שנמשכת כבר כתשע שנים והבטיחו להמשיך במסורת המיוחדת. ייה ויאיר המבורגר ברכו וחתמו על תעודות חידוש האימוץ והרימו כוסית לחיים לקראת השנה החדשה.

תמיכתה של הראל בצה"ל ובגדודים של אבירי הצפון והדרום, היא חלק בלתי נפרד מעשייתה הענפה של החברה בתחום האחריות התאגידית והתרומה לקהילה.

20151119_093724-medium 20151119_102758-medium-3 20160920_094330-medium 20160920_101304-medium-3 img_4450 img-20160914-wa0022 %d7%94%d7%94%d7%a0%d7%94%d7%9c%d7%94-%d7%a2%d7%9d-%d7%90%d7%9e%d7%a5-%d7%9c%d7%95%d7%97%d7%9d %d7%98%d7%a7%d7%a1-%d7%97%d7%99%d7%93%d7%95%d7%a9-%d7%94%d7%a8%d7%90%d7%9c-2

 

תגובה אחת

  1. outstanding st&D3u#82y0;document found a range of weblog site associated along with google along with bing not saying examine many in your unique reports. Proceed continue in stomach muscle tissues good give great outcomes. Document primarily extra size up inside a Rss to exa…