באופוזיציה תקפו את החוק לביטול מרמה והפרת אמונים: "פיגוע בשלטון החוק" | מאסר וקנסות ל-3 תושבי ב"ש ששדדו רכוש באתר "הנובה" - יממה אחרי הטבח | לקראת הסערה: השירות המטאורולוגי פרסם "אזהרה אדומה" מפני רוחות עזות | הרצח של אינה דנילוב בפרדס חנה: הוארך ב-8 ימים מעצר הבעל החשוד | לקראת חודש הרמדאן: המשטרה תגייס פלוגות מילואים למחוזות מרכז וי-ם | לפיד נגד החוק לביטול עבירת מרמה והפרת אמונים: "הקואליציה הכריזה מלחמה" | הצעת חוק שמקדמת הקואליציה: תבוטל העבירה של מרמה והפרת אמונים | ברביעי: ביהמ"ש ידון בערעורים של ברוורמן ומנצור על תנאי שחרורם ממעצר | המשטרה: להרחיק את אוריך מלשכת רה"מ ל-60 יום, איינהורן "עבריין נמלט" | אזהרה מפני כלבה נגועה בכלבת ביישוב חשמונאים | 3 צעירים יהודים נעצרו בחשד לפשיעה לאומנית | בן 17 מבני ברק נעצר בחשד שגנב כסף מקופות צדקה בבית עלמין בעיר | כ"ץ גינה את האלימות של קיצונים חרדים בכנס של חטיבת החשמונאים | איגוד השחמט העולמי קנס את הנבחרת האיראנית שהחרימה משחק מול ישראל | עומר מנצור מצוות הדוברות של נתניהו ערער על תנאי שחרורו ממעצר | הוכנסה מעטפה לנתניהו, הדיון יסתיים ב-13:30 | בשל הסערה הצפויה: חופי הכינרת ייסגרו מחר מ-7:00 עד 19:00 | דיווחים פלסטיניים: אבו מאזן הובהל לבית החולים ברמאללה | דיווח: ונצואלה שחררה שני אסירים איטלקים | איראן: "מוכנים למלחמה - וגם לדיאלוג" | שר החוץ האיראני מצדיק את השימוש באלימות: "גורמים חמושים פתחו באש" | ברוורמן ערער על תנאי שחרורו ממעצר: "מדובר בחקירה פוליטית הזויה" | דיווחים בערוצים מזוהי משטר באיראן: "צעדות ענק" במחאה על המהומות | הרמטכ"ל הקפיא אימונים שכוללים זריקת רימונים, אחרי פציעת הצוער בקורס קצינים | עקב חשש לשיטפונות והצפות: המשטרה נערכת לחסימות כבישים בדרום | איזנקוט על המהומה בכנס "החשמונאים": "מניעה אלימה מאחרים להתגייס" | התחזית: ירידה בטמפרטורות, משבי רוח של 110 קמ"ש וגשם | הסרט "קרב רודף קרב" זכה בארבעה פסלונים בטקס פרסי גלובוס הזהב | רצף הניצחונות של פורטלנד נקטע, דני אבדיה קלע 25 נקודות - ונפצע | ר"מ אוסטרליה: "נציג חקיקה שתיאבק באנטישמיות ובשנאה" |

הדרך להחזיר אהבה ללוחמים

אבי פישר נשיא אמץ לוחם, איקה אברבנאל יו"ר הועדה הציבורית, אביגדור קהלני יו"ר האגודה למען החייל, אילן טל, מנכ"ל האגודה למען החייל, דוד מימון מנכ"ל אל על, ישראל יניב, מנכ"ל חברת דור אלון, רויטל יכין קרקובסקי, סמנכ"ל הקרן לידידות, יפתח רון טל יו"ר חברת החשמל, אלכס גלעדי נשיא חברת קשרת, רוית בר ניב יו"ר תנובה ועוד הדליקו נר ראשון של חנוכה במסגרת ישיבת הועדה הציבורית של פרויקט "אמץ לוחם" של האגודה למען החייל בשיתוף הקרן לידידות. הישיבה התקיימה ביום שלישי 16/12/14 במרכז הלוגיסטי של חברת תנובה בפתח תקווה.
חברי הוועדה זכו לסיור מרתק במרכז הלוגיסטי של תשלובת החלב של תנובה, באירוחם של יושבת הראש וחברת הוועדה הציבורית, רוית ברניב ומנכ"ל החברה, אריק שור.


רוית ברניב יו"ר תנובה וחברת הועדה הציבורית אמרה כי תנובה, הפועלת מזה כ- 90 שנה הינה חברת מזון ישראלית מובילה ופורצת דרך הפועלת באחריות ומחויבות לתזונה איכותית. מעבר לעובדה כי אנחנו מתבססים על חקלאות מקומית, טכנולוגיה מתקדמת ואנשים מעולים אנו פועלים רבות לתרום לקהילה בה אנו חיים בתחומים שונים וגם במסגרת אמץ לוחם – פרוייקט שהוא ביטוי לחיבור הכל כך ישראלי בין הלוחמים והעשייה העיסקית "חברת תנובה לוקחת חלק בפרויקט ומאמצת את שייטת 3 משנת 2009, ואת יחידת שלדג משנת 2013". אריק שור, מנכ"ל החברה ציין כי "חברת תנובה היא חברה ישראלית אשר עוסקת בבניית כלכלת הארץ ומחוברת ללוחמיה, עם השנים נוצר בינה לבין היחידות המאומצות על-ידה קשר אישי וחיבור מדהים והוא המהות של הפרויקט הזה".

לאחר הסיור במרכז והדלקת הנרות ע"י רבה של גבעתיים, הרב ברקמן, התקיימה ישיבתה ה-12 של הועדה אשר הציגה את שנת 2014 כשנת שיא מבחינת הישגיי הפרויקט.
אביגדור קהלני, יו"ר האגודה למען החייל הודה לחברת תנובה על האירוח וסיכם כי "פרויקט אמץ לוחם הינו פרויקט הדגל של האגודה למען החייל. פרויקט שאנו גאים בו מאוד, המאפשר לנו להסתובב כמו טווסים בין היחידות השונות. הפרויקט מסכם שנת פעילות מאוד מוצלחת וכולי תקווה כי רק ימשיך כך בשנים הבאות במסגרת שיתוף הפעולה עם צה"ל".

 

DSC_0044