אישום: תושב בית שמש הרים חצאית של צעירה בתחנת אוטובוס - וביצע בה עבירות מין | צה"ל גינה את חציית הגבול לעזה על ידי פעילי ימין - מבלי להזכיר את סון הר-מלך | שר הנפט האיראני על שיתוף פעולה עם ארה"ב בתחום הנפט: "הכול אפשרי" | נקבע מותו של הגבר שנדקר בתל אביב | כשנתיים אחרי: אופיר חשוד ברצח זוגתו הילה ששתתה חומצה - ושותק בחקירה | גורם ביטחוני אוקראיני: הייצוא הצבאי שלנו ב-2026 עשוי להגיע למיליארדי דולרים | קרובי נרצחים הכינו מיצב ענק בחוף הים בתל אביב: "טבח 7/10 - לא נשכח!" | גבר נדקר בתל אביב, מצבו אנוש | ארה"ב: הלך לעולמו אריק דיין, כוכב "האנטומיה של גריי" | NBA: דני וולף רשם 11 נקודות ו-7 אסיסטים, אך ברוקלין הובסה ב-28 הפרש | תחזית מזג האוויר: חם מהרגיל - וייתכן אובך | שני נערים נדקרו בקטטה בפתח תקווה, מצבם קשה ובינוני | טראמפ, בצל דברי אובמה: אנחה את גופי הממשל לשחרר מידע על חייזרים ועב"מים | רוסיה: הרוג במתקפה אוקראינית על נמל סבסטופול שבקרים | שניים נהרגו לאחר שרכבם הדרדר לוואדי מכביש 6, גבר ואישה נפצעו קשה | איראן למזכ"ל האו"ם: נגיב "בהחלטיות" לכל תקיפה נגדנו | דיווח: טראמפ שוקל תקיפה ראשונית מוגבלת - כדי שאיראן תקבל את דרישותיו | דיווח באיראן: טייס קרב נהרג בהתרסקות מטוס בזמן אימון | רוכב קורקינט חשמלי בן 15 נפצע קשה מפגיעת אופניים סמוך להרצליה | עשרות פעילי ימין חצו לעזה - יחד עם ח"כ סון הר מלך | טראמפ על מעצר הנסיך לשעבר אנדרו: "עצוב מאוד" | בפעם ה-47 בתולדותיה: מכבי ת"א זכתה בגביע המדינה בכדורסל | טראמפ נשאל על הדד-ליין לאיראן: "15 ימים זה די המקסימום" | ארה"ב: העיטור הצבאי הגבוה ביותר יוענק לחייל שהציל יותר מ-200 יהודים בשואה | משרד הבריאות: חולת חצבת נסעה בקו 391 ב-14 בפברואר בשעה 21:30 | טראמפ: דברים רעים יקרו אם לא נשיג הסכם עם איראן | צה"ל: לוחמי דובדבן עצרו שני מחבלים בעיר שכם | תושב ביתר עילית נעצר בחשד להפיכת הניידת בבני ברק | צה"ל אחרי חשיפת הקיצוץ בחופשה לחיילי המילואים: "הימים יכובדו במלואם" | דיווח בלבנון: כטב"ם תקף ליד הגבול עם סוריה |

הדרך להחזיר אהבה ללוחמים

לוחמות לניצחון בצבא ובעסקים

לכבוד יום האישה הבינלאומי, אירחו היום (8.3) אסנת רונן יו"ר דירקטוריון פרטנר ואיציק בנבנישתי מנכ"ל החברה, את שני גדודי הלוחמים והלוחמות שפרטנר מאמצת כבר 15 שנים במסגרת פרויקט 'אמץ לוחם' של ארגון "יחד למען החייל". את האירוע פתחו ורדה דרוקר מנהלת פרויקט 'אמץ לוחם', ואל"מ (במיל') שרי כרמל סמנכ"לית קרן 'יחד למען החייל', ששותפות למערכת היחסים הארוכה של פרטנר עם גדוד 'עזוז' של השריון וגדוד 'שחר' של פיקוד העורף.

בין אורחות הכבוד באירוע, היו רב סרן אלמוג דמוזי, סגנית מפקד גדוד שחר, שעוסק בחילוץ והצלה ובפעילות מבצעית של חילוץ תחת אש, וסגן רחל דרכלר, סמ"פ בפלוגה הראשונה בצה"ל של לוחמות שריון, טנקיסטיות, שיעשו היסטוריה ויתחילו את הכשרתן בימים הקרובים בגדוד עזוז.

אסנת רונן, יו"ר דירקטוריון פרטנר, אמרה ללוחמות כי "העוצמה שלכן בפריצת תקרות זכוכית וסלילת הדרך לפיתוח וקידום של נשים נוספות במסגרת הצבאית, מעוררת השראה ומעצימה כל נערה וכל אישה במסלול שלה, בצבא, בלימודים, בקריירה ובכל דרך שהיא בוחרת להתפתח בה."

איציק בנבנישתי, מנכ"ל פרטנר, הוסיף כי "אנחנו גאים לראות את הדרך שעושות ועושים הלוחמות והלוחמים בגדודים שאנחנו מלווים כבר 15 שנים, ושמחים לצרף אלינו לחברה לאורך השנים את הבוגרות והבוגרים של גדודי עזוז ושחר."

ורדה דרוקר, מנהלת פרויקט 'אמץ לוחם' מסרה: חברת פרטנר היא שותפה אמיתית לפרוייקט "אמץ לוחם" למען לוחמי ולוחמות צה"ל. מרגש לחגוג יום זה עם לוחמות גדוד שחר ולוחמות השיריון פורצות הדרך שנותנות משמעות חדשה למונח "האדם בטנק ינצח". אתן בהחלט מנצחות!"

באירוע שהתקיים על פי מגבלות משרד הבריאות על גג מטה חברת פרטנר בראש העין, בסימן 'השמים הם הגבול – נשים פורצות תקרה בצבא ובאזרחות', לקחו חלק גם לוחמות, מפקדות ומפקדים משני הגדודים, ומנהלות בכירות בפרטנר.