שר הפנים לרשויות המקומיות: אפשרו אירועי תרבות בהפרדה מגדרית | המשטרה: נער בן 16 נעצר בחשד שדקר תושב כרמיאל שהעיר לו על רעש | צעיר ישראלי נהרג בתאונת טרקטורון ברומניה | שרידי אמל"ח אותרו בחצר בניין בנתניה | עשרות תושבי קיבוץ בגלבוע חצו את גדר ההפרדה ונכנסו אל כפר פלסטיני סמוך | ארה"ב: ביידן חתם על אישור התקציב הזמני | התחזית: ירידה קלה בטמפרטורות, גשם מקומי קל בצפון ובמרכז | ארה"ב: הסנאט אישר את התקציב הזמני - השבתת הממשל נמנעה | סנאטור אמריקני: "נפסיק את הסיוע הצבאי למצרים - אם היא לא תשפר את זכויות האדם" | דיווחים בסוריה: ישראל תקפה באזור דמשק | ח"כ גפני: "אנחנו בעיצומה של מלחמת דת" | הרצח בגליל התחתון: המשטרה עצרה חשוד, שנפצע קשה בתקרית | ראש העיר נתניה: קוראת לממשלה לחשב מסלול מחדש לגבי עובדים זרים אלימים | בן גביר על הקטטה בנתניה: יש לגרש את המסתננים הלא חוקיים - בג"ץ לא מאפשר | המפכ"ל שבתאי: "נפעל נגד מחוללי הפשיעה מתוך אוכלוסיית הנתינים הזרים" | המשטרה עצרה 10 אריתריאים עם אלות ואבנים בדרום ת"א | ליגת העל בכדורגל: 2 אוהדים נעצרו בחשד לתקיפת שוטרים בבאר שבע, 6 עוכבו | בן גביר ושבתאי קיימו הערכת מצב עקב אירועי החג: "נמשיך במאבק נחוש בפשיעה" | המשטרה: "הסדר הושב על כנו בנתניה, נעשה שימוש ברימוני הלם וירי הרתעתי" | הקטטה בנתניה: 4 נעצרו; הרקע כנראה מאבק בין תומכי ומתנגדי המשטר באריתריאה | נקבע מות אחד הפצועים בקטטה בנתניה | הקטטה בנתניה: 7 פצועים, בהם 3 במצב אנוש וקשה; שוטרים ירו באוויר | גנץ ביקר בסוכת האבלים בבסמת טבעון: "אנחנו במצב חירום לאומי" | כמה פצועים בקטטה בין אריתריאים במרכז נתניה | סגן הרמטכ"ל לשעבר בקפלן: "ממשלה הזדון מביאה להתפוררות צה"ל ולסיכון קיומי" | שני מפגינים נעצרו בת"א בחשד להפרת סדר, 7 דוחות תנועה חולקו למוחים | מאות מפגינים בחיפה נגד האלימות בחברה הערבית | איילון צפון נפתח לתנועה | אלפים מוחים נגד המהפכה המשפטית בהרצליה ובכפר סבא | החשד לקשר אינטימי עם מחבל בכלא: בן גביר יבקש מהשרים ועדת בדיקה ממשלתית |

הדרך להחזיר אהבה ללוחמים

הסיפור של קבוצת התקשורת פרטנר, מאמצת  גדוד עזוז וגדוד שחר, הוא מהסיפורים האלה שמחממים את הלב: פרטנר משתתפת בפרויקט אמץ לוחם מאז הקמתו. בשנת 2005 אומץ גדוד עזוז של חיל השריון (198), וב-2013 פרטנר אמצה גם את גדוד שחר לחילוץ והצלה של פיקוד העורף.

"כחברה ישראלית הפועלת בישראל ומשרתת מיליוני לקוחות ישראלים אנחנו מייחסים חשיבות רבה לקשר של פרטנר ועובדי החברה עם גדודי החיילים" מספרת טיליה תורן, מנהלת מחלקת אחריות תאגידית ותקשורת פנים ארגונית. "אנחנו רואים באימוץ מהלך טבעי שלנו כחברה שמורכבת מחיילים משוחררים, הורים ובני משפחות לחיילים משרתים, עובדים המשרתים במערך המילואים, לאמץ את אלו שנושאים בנטל – החיילים הלוחמים של צה"ל, ולא רק בימי משבר או מלחמה אלא לאורך כל השנה. מבחינת עובדי פרטנר חיילים המבקרים בחברה או אוכלים בחדר אוכל הם מראה שכיח והנוכחות שלהם אצלנו מעבירה היטב את המחויבות היום יומית שלנו כחברה".

במסגרת הפרויקט, חברת פרטנר והגדודים נפגשים לפעילויות משותפות וקבועות, כמו הדלקת נרות בחנוכה וחגיגת חגים משותפת, תחרויות ספורט בין נבחרות פרטנר לנבחרות הגדודים וביקורים של חיילי הגדודים במתקני החברה לצורך כנסים וסדנאות מפקדים. החברה גם מסייעת לגדודים במימון פעילויות הווי כמו ימי ספורט וטיולים. החיילים מעורבים בפעילויות של פרטנר ובתרומה של החברה לקהילה, כמו אריזת חבילות שי למשפחות נזקקות דרך ארגון "לתת" (שאת חלקן מקבלים החיילים הנזקקים בגדודים), והחברה תומכת גם בחיילים הבודדים בכל גדוד.

פרטנר ממשיכה לתמוך בלוחמים גם אחרי השחרור. לאחרונה נוצר שיתוף פעולה בין החברה למועדון "בהצדעה" שכולל הטבות מיוחדות לחיילי המילואים ולבני משפחותיהם, שנהנים בנוסף גם מפעילויות שונות שמאורגנות עבורם. לאחרונה, פרטנר פתחה בית ספר ייחודי בפיקוח והכרה של משרד העבודה, הרווחה והשירותים החברתיים, להכשרת טכנאי סלולר מוסמכים. בית הספר מאפשר לחיילים משוחררים לרכוש מקצוע מבוקש ואף להשתמש בכספי הפיקדון לטובת ההכשרה. כחלק מהתמיכה בגדודים, פרטנר מעניקה מלגות לחיילים מהגדוד שיצטרפו לקורס.

במסגרת ימי המשתחררים שהחברה עורכת לחיילי הגדודים, נערך מפגש עם מנהלת הגיוס של פרטנר, שנותנת לחיילים הכוונה וכלים לחיפוש עבודה לאחר השחרור, החל מהדרכה לכתיבת קורות חיים, דרך טיפים להתנהלות בריאיון עבודה- ועד לפתיחת הדלת להזדמנויות תעסוקה וקריירה בפרטנר. ואכן, חיילים רבים השתלבו בפרטנר לאורך השנים, והמשיכו להתקדם לתפקידים שונים בחברה.

טיליה מספרת כי לאורך השנים נוצרה חברות אישית עם כל המג"דים של הגדודים לדורותיהם וחלקם אף ממשיכים לבקר עם חיילי הגדודים החדשים שלהם.

מוני מלול, רס"ר גדוד עזוז, מספר על הקשר האמיץ של הגדוד עם חברת פרטנר: "לא יכולתי לאחל לאף רס"ר גדוד גוף מאמץ כמו פרטנר. אי אפשר לכמת את הקשר החם, הדאגה והנתינה מכל הלב. הם עושים זאת מתוך תחושת שליחות אמתית. אנחנו יודעים שזה לא פשוט, ומעריכים את התרומה והקשר"

גם רמי חסן, רס"ר גדוד שחר, ביקש להגיד כמה מילים חמות על חברת פרטנר בכלל, ועל טיליה תורן בפרט: " טיליה עוטפת את הגדוד, היא כמו אימא ללוחמים. נותנת מעצמה המון, מנסה לעזור בכל המובנים ובכל התחומים. מדובר בחברה עם אנשים מדהימים שלא מוותרים על הנתינה גם בעתות קושי"

מימין לשמאל: מוני מלול, רס"ר גדוד עזוז, סא"ל ניר טל – מג"ד עזוז הקודם, טיליה תורן, וסא"ל מיקי שרביט, מג"ד עזוז הנוכחי

בתמונה: חיילי גדוד שחר בכנס המשתחררים שנערך ב-12.12.17 במטה קבוצת פרטנר בראש העין.