לונדון: יוקם "FBI בריטי" כדי לשפר את הטיפול בטרור ובפשיעה | ניו יורק: הרוג ו-14 פצועים בשריפה שפרצה מפיצוץ גז | 2 עצורים במהלך הפגנה נגד הממשלה בתל אביב, מרדכי דוד ושלושה נוספים עוכבו | גורם ישראלי: "מקווים שרן גואילי יוחזר השבוע ונוכל להתקדם" | משרד הבריאות: ריקול לפורמולה לתינוקות "נוטרילון" | סוריה: הפסקת האש עם הכוחות הכורדיים הוארכה ב-15 יום | גרמניה: אזרח לבנון נעצר בחשד שתכנן פיגועים נגד יהודים עבור חמאס | טראמפ על הירי במינסוטה: "המשטרה לא עושה את העבודה, ICE נאלצו להגן על עצמם" | בכיר איראני לאל-ג'זירה: "כל מתקפה נגדנו תיחשב כמלחמה ונגיב בהתאם" | חברת התעופה האיטלקית ITA ביטלה את טיסות הלילה לישראל עד יום שלישי | אימו של רן גואילי: "לא נעשו כל המאמצים להחזיר אותו" | פרופ' שהם ששכל את בנו במלחמה נאם בת"א: "עלינו לפעול יחד למען עתיד ישראל" | מלוני נגד טראמפ: "הצהרות שממזערות את תרומת נאט"ו באפגניסטן - לא מקובלות" | איתן הורן: "ב-7/10 רן גואילי יצא להגן על המדינה. חובה להחזיר אותו לישראל" | תושב ת"א נעצר בחשד שתקף מינית נערה בסופרמרקט ברמת גן | ארה"ב: גבר נורה למוות ע"י סוכני ICE במינסוטה, המושל וולץ תקף את ממשל טראמפ | רוכב אופנוע נפגע מרכב בפתח תקווה, מצבו קשה | נקבע מותו של הילד בתאונה ליד חיפה: "עף מדלת באגי בזמן נסיעה" | טראמפ, אחרי הזעם בבריטניה: "ארה"ב אוהבת את החיילים הנהדרים של הממלכה המאוחדת" | במהלך הסופ"ש: 4 פלסטינים נעצרו בחשד שתקפו אדם באזור חברון | ילד נפצע אנוש בתאונת דרכים ביישוב רכסים שבאזור חיפה | המשטרה: מפגינים בכפר יאסיף חסמו את כביש 70, בן 51 נעצר בחשד לתקיפת שוטרים | צה"ל: התקבל דיווח על שמיעת ירי בהרי בנימין, כתר הוטל על רמאללה | חיזבאללה: "עומדים בפני עימות גדול בהובלת הרודן האמריקני" | סקיי ניוז בערבית: "מעבר רפיח ייפתח עם משקיפים אירופיים, ישראל תנטר מרחוק" | הנרצח בנצרת: תושב העיר ג'מאל מזאוי | טראמפ נגד קנדה: "אם תסגרו הסכם סחר עם סין תחטפו 100% מכסים" | במהלך השבת: כ-60 אלף טיילו בשמורות הטבע והגנים הלאומיים ברחבי הארץ | דיווח באיראן: "חמינאי עבר למקלט מיוחד עקב סיכון מוגבר לתקיפה אמריקנית" | טראמפ: "נפט מוונצואלה כבר הגיע לבתי זיקוק אמריקניים" |

הדרך להחזיר אהבה ללוחמים

קבוצת התקשורת פרטנר חתמה על חידוש האימוץ
של שני גדודי לוחמים במסגרת פרויקט "אמץ לוחם"
בשבוע שעבר התקיים במטה קבוצת התקשורת של פרטנר, טקס חתימת חידוש הסכם אימוץ של 2 גדודים שהחברה מאמצת מיום הקמת הפרויקט "אמץ לוחם".
 
בטקס נכחו אבי גבאי, מנכ"ל קבוצת התקשורת פרטנר, דגנית קרמר משנה למנכ"ל, ורדה דרוקר מנכ"לית אמץ לוחם, מג"דית גדוד שחר סא"ל ירדן שוקרון לוחמות ולוחמי הגדודים.
פרטנר מאמצת את גדוד עזוז מזה 18 שנים ואת גדוד שחר 16 שנים במסגרת פרויקט "אמץ לוחם" פרויקט למעורבות חברתית במסגרתו חברות עסקיות ותורמים מהארץ ומהעולם מאמצים את היחידות הלוחמות הסדירות של צה"ל.
 
גדוד עזוז הוא חלק מ-"עוצבת בני-אור", שהיא חטיבת ההכשרה של חיל השריון, הנמצאת בבסיס שיזפון שבנגב (ביסל"ש – בית הספר לשיריון). בגדוד זה הלוחמים מוכשרים על טנק מרכבה סימן 4. הגדוד שונה מייתר הגדודים, בכך שהוא ממוקם במחנה מגן סיירים ליד אילת)מסלול לוחמות טנקים בגבולות הינו מסלול בו לוחמות עוברות הכשרה מלאה לתפעול טנק ומבצעות בו שימוש מבצעי בסיורים, מניעת פעילות חבלנית ופשיעה פלילית על קו הגבול, אבטחת הישובים בגזרה. 
 
בשנתיים האחרונות גויסו שלושה מחזורים של לוחמות. 26 לוחמות סיימו קורס פיקוד בשריון, שתי לוחמות סיימו קורס קצינים ושלוש צוערות נמצאות בימים אלה בשלבי הכשרה
גדוד שחר הוקם ב- 2008 תחת מחוז ירושלים בפיקוד העורף, והיה לגדוד החילוץ וההצלה הראשון בצה"ל. החטיבה מורכבת מארבעה גדודים .גדוד שחר הוא היחיד שמוכשר ככוח חילוץ תחת אש, לצד יכולותיו העורפיות. בנוסף, במהלך מבצע "צוק איתן" פיתח הגדוד גם יכולת לסריקת מנהרות ופריצה לבתים, והשתתף בלחימה יחד עם כוחות חי"ר בעזה. סא"ל ירדן שוקרון, נשואה ואם לשלושה ילדים, נולדה בבאר שבע והתגייסה בשנת 2005 לתפקיד לוחמה בחטיבת החילוץ וההדרכה.
בהמשך שירותה, ביצעה שורת תפקידים בחטיבת החילוץ וההדרכה, וכן שירתה כראש ענף אוכלוסייה דרום בפיקוד העורף, ראש לשכת מפקד פיקוד העורף וכסגנית מפקד גדוד רם.
שוקרון הודתה בחום לחברת פרטנר המאפשרת לה לשפר את רווחתם של לוחמיה וסיפרה כי באותו הלילה עסקו במעצר מבוקשים, הגדוד שמורכב באחוז גבוה מלוחמות, תואם את הנהלת פרטנר אשר גם בה נשים בעמדות המפתח.
״פרטנר מעריכה ומוקירה את פועלם של לוחמי צה"ל על תרומתם הגדולה לביטחון מדינת ישראל. כחברה עסקית ישראלית הפועלת בישראל ומשרתת מיליוני לקוחות אנו רואים באימוץ הגדודים לאורך שנים מהלך טבעי שלנו כחברה שמורכבת מחיילים משוחררים, הורים ובני משפחה.
בפרויקט "אמץ לוחם" 229 יחידות לוחמות ושותפות לו 90 חברות ותורמים בחברה הישראלית.״