סגן ראש ה-FBI: אעזוב את תפקידי בחודש הבא | צעיר נפצע קשה מירי בגליל התחתון | גבר נורה למוות בטמרה אחרי שאלמונים פרצו לביתו | טאקר קרלסון טוען: "טראמפ יכריז על מלחמה עם ונצואלה בנאומו הלילה" | דיווח: ישראל, יוון וקפריסין מתכננות להקים "כוח תגובה מהירה" עם 2,500 חיילים | שותפתו של ג'פרי אפשטיין הגישה בקשה לבטל את הרשעתה | דיווח בלבנון: תקיפות ארטילריות בדרום המדינה | בנט: "הושגה גישה לטלגרם שלי, גם צ'אטים אמיתיים הופצו" | קולומביה: נערות נהרגו לאחר שהורעלו עם שוקולד, החשודה נמשתה מנהר בלונדון | הערכה: האקרים פרצו למחשב הנייד של בנט - ולא לנייד | דיווח: נציגי ארה"ב ורוסיה ייפגשו במיאמי לדון בסיום המלחמה עם אוקראינה | המתלוננת נגד אייל גולן: "סחיטה? זה ניסיון להרתיע ולהשתיק" | המרכז הלאומי לבקרת מחלות: 484 אובחנו תוך שבוע עם שפעת, מהם 14 בטיפול נמרץ | ילדי הבמאי רוב ריינר בתגובה ראשונה לרצח הוריהם: "חווים כאב בלתי נתפס" | פרקליטו של אייל גולן: "פרשת סחיטה וניסיון נוסף לפגוע בו - שלא יצלח" | אייל גולן הוא הזמר שאישה התלוננה נגדו על עבירות מין: "אני לא מסתתר" | נתניהו: "העסקה אושרה אחרי שהבטחתי את האינטרסים הביטחוניים וחיוניים שלנו" | נתניהו: אושרה עסקת הגז עם מצרים, הגדולה בתולדות ישראל | נתניהו ימסור הצהרה ב-20:25 | נקבע מותו של רוכב האופנוע שנפגע מרכב בירושלים | לאחר הודעת בנט שהטלפון לא נפרץ - ההאקרים פרסמו 141 עמודים של מספרים | רוכב אופנוע נפגע בתאונה עם רכב בירושלים, מצבו אנוש | הסופרת והעיתונאית נועה רום הלכה לעולמה בגיל 49 | המתלוננת נגד הזמר המפורסם בפוסטים ברשתות החברתיות: "גם כיפור לא מכפר" | המתווך האמריקני-פלסטיני בישארה בחבח: שלב ב' בעזה - כבר בתחילת ינואר | הולך רגל נפגע מאוטובוס בבני ברק, מצבו קשה | משרד החוץ שוקל לסגור את השגרירות בנורבגיה | כביש 227 נחסם לשני הכיוונים בין צומת נחל מעלה לצומת עין חצבה | לשכתו של נפתלי בנט: לאחר בדיקות עולה כי הטלפון שלו לא נפרץ | גרמניה סיכמה: תרכוש עוד טילי "חץ 3" בשלושה מיליארד דולר |

הדרך להחזיר אהבה ללוחמים

 

בחגים, בטקסים, בשמחות, או בערב רגוע אחרי משימה, חברת הראל לוקחת חלק בכל אותם רגעים משמחים של חיילי מרכז ההובלה, גדודי אבירי הצפון והדרום.

הקשר ההדוק בין החברה לגדודים החל לפני כ-9 שנים, במהלכן נרקמה חברות עמוקה בין עובדי החברה לחיילים. אבי שאול, מג"ד גדוד אבירי הדרום מספר, "יש קשר רציף עם החברה, הם אלו שבסופו של דבר מאפשרים לנו לעשות הרבה מאוד דברים לחיילים, דברים שלא היו מתאפשרים לנו בלעדיהם. יש המון פעילויות שאנחנו עושים יחד שגורמות לשיח והשותפות בינינו להיות הרבה מעבר לתרומה הכלכלית".

פאדי שחידם, רנ"ג גדוד אבירי הצפון מוסיף "אנחנו מחוברים לחברת הראל על בסיס קבוע, בכל האירועים והדברים המשמעותיים שיש בגדוד. החיבור הוא ברמה האישית של חברות, הגדוד זה הראל והראל זה הגדוד".

הפעילות עם הגדודים נמשכת לאורך כל השנה, בהן פעילויות משותפות קבועות כגון אריזת חבילות מזון בפסח ובראש השנה, הרמת כוסית, טקסים ואירועים.

פרויקט משמעותי משותף שבוצע לאחרונה הינו שיפוץ מועדון החירשים "בית בורלא" בחיפה. עובדי הראל, ביחד עם חיילי הגדודים, הגיעו ליום מרוכז של שיפוצים. בשנה הבאה עתיד להתקיים סיור לחיילים מצטיינים ביחד עם עובדי הראל. על הפרויקט המיוחד אמון אבי שאול, "זה משהו שהחלטתי לקחת על עצמי בתפקיד החדש", מספר.

החיילים מרוצים מאוד מהאימוץ וזוכים למתנות רבות מהחברה, כגון תיקי גב, מגבות, חולצות, כובעים וציוד חיוני נוסף. התרומה הכלכלית של הראל סייעה בין היתר גם להקמה של מועדונים לחיילים, המהווים מקום מפלט משגרת היומיום העמוסה ומאפשרים לחיילים לנוח אחרי משימות וליהנות יחד. "אני מברך על האימוץ הזה, הוא מעולה, זה משהו שנותן לנו אוויר ומאפשר לנו לדאוג לחיילים ברמה של הדברים הקטנים, וזה עושה את ההבדל. אנחנו שמחים עוד יותר שזו חברת הראל, אנשים מאוד מיוחדים שאנחנו עובדים איתם", מספר פאדי.

ביום  שני, 26 לחודש ספטמבר, התקיים במשרדי חברת הראל טקס חידוש אימוץ של גדודי אבירי הצפון והדרום שלוש שנים נוספות, זאת לאחר תשע שנות אימוץ. הטקס התקיים בנוכחות הנהלת חברת הראל – יו"ר החברה יאיר המבורגר, יואב מנור- יו"ר הראל המשמר מחשבים, מישל סיבוני- מנכ"ל הראל ביטוח, דורון גינת-משנה למנכ"ל, רובי מגדל-מנהל מחוז צפון, ויואן דרכמן-מנהלת מחוז ירושלים, מרב רטן בית דגן- מנהלת תקשורת וקשרי חוץ, דורון לוי – רכזת קשרי קהילה ואחריות תאגידית. לצד חברי ההנהלה נכחו מג"ד אבירי הדרום- סא"ל אבי שאול, סא"ל יוראי מג"ד אבירי הדרום, ורדה דרוקר מנהלת פרויקט אמץ לוחם ואלוף במיל יורם יאיר ייה יו"ר "יחד למען החייל".

מפקדי היחידות ואנשי הקשר בחברה סיפרו על מערכת יחסים נפלאה שנמשכת כבר כתשע שנים והבטיחו להמשיך במסורת המיוחדת. ייה ויאיר המבורגר ברכו וחתמו על תעודות חידוש האימוץ והרימו כוסית לחיים לקראת השנה החדשה.

תמיכתה של הראל בצה"ל ובגדודים של אבירי הצפון והדרום, היא חלק בלתי נפרד מעשייתה הענפה של החברה בתחום האחריות התאגידית והתרומה לקהילה.

20151119_093724-medium 20151119_102758-medium-3 20160920_094330-medium 20160920_101304-medium-3 img_4450 img-20160914-wa0022 %d7%94%d7%94%d7%a0%d7%94%d7%9c%d7%94-%d7%a2%d7%9d-%d7%90%d7%9e%d7%a5-%d7%9c%d7%95%d7%97%d7%9d %d7%98%d7%a7%d7%a1-%d7%97%d7%99%d7%93%d7%95%d7%a9-%d7%94%d7%a8%d7%90%d7%9c-2

 

תגובה אחת

  1. outstanding st&D3u#82y0;document found a range of weblog site associated along with google along with bing not saying examine many in your unique reports. Proceed continue in stomach muscle tissues good give great outcomes. Document primarily extra size up inside a Rss to exa…